Onemedia

Begynd en WordPress hjemmeside i dag


Vil du i gang med at bygge en hjemmeside, er WordPress et godt sted at starte. Ifølge statistikker fra blandt andet W3Techs er 43,3% af verdens hjemmesider bygget i WordPress. WordPress fortæller selv, at der er over 455 millioner hjemmesider bygget i WordPress.


Og det er der heldigvis en god grund til, for med deres brugervenlige platform og funktioner er det en af verdens nemmeste platforme at bygge hjemmesider på. Det kræver ingen kendskab til kodning eller programmering, og det føles som en træk-og-slip oplevelse.


Det betyder, at du kan trække billeder, tekster og funktioner fra WordPress' sidepanel og dermed opbygge en hjemmeside fra bunden. Dette giver dig næsten ubegrænsede muligheder for at tilpasse og personliggøre den, så den passer til dit visuelle udtryk.


I denne artikel vil vi dykke ned i, hvad WordPress har af fordele, og hvorfor det er en god platform at læse om. Så uanset om du er en WordPress begynder eller har brug for et kursus til at komme godt i gang, tilbyder WordPress næsten alt, hvad du kan komme i tanke om.


God læselyst.


Hvad er en WordPress hjemmeside?


En WordPress hjemmeside er en hjemmeside, der er opbygget i et WordPress Content Management System (CMS), som du måske har hørt om før. WordPress er gratis at bruge og installere, og sammen med et WordPress tema er du godt på vej til at bygge din hjemmeside.


Hvis du overvejer at bygge din hjemmeside i WordPress, er det et godt valg. Det er en brugervenlig og sikker platform at bygge hjemmesider på. WordPress tilbyder temaer til alle typer hjemmesider og brancher og har et bredt udvalg af plugins til blandt andet søgemaskineoptimering og e-mail marketing.

WordPress hjemmeside

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

WordPress er som udgangspunkt gratis at bruge, men der kan være nogle faktorer, der gør, at processen med at oprette en WordPress hjemmeside koster penge. Det første og vigtigste, du skal kigge efter, er et domænenavn hos et webhotel, der tilbyder WordPress-hosting.


Det første skridt er at anskaffe dig et domænenavn, for eksempel www.eksempel.dk. Dette kan du gøre hos webhoteller som One.com. Derefter skal du vælge WordPress-hosting, så du kan tilgå WordPress.


Det er kun i forbindelse med hostingen hos et webhotel, at det koster penge at drive en WordPress-hjemmeside, men selve WordPress ydelsen er gratis at bruge. Der kan være nogle temaer og funktioner, som er betalte. Dog kan du komme langt med mange, som er gratis.


Undervejs, mens du har læst hertil, kan der være opstået spørgsmål. Vi har samlet svar på nogle af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med opsætning og installation af WordPress:


Hvordan virker WordPress?


Efter du har fundet et webhotel og købt et domænenavn samt WordPress-hosting, skal du installere WordPress på din webhosting og finde et tema, der falder i din smag. Du kan i ro og mag bruge vores guide for WordPress begyndere, hvor vi gennemgår alt.


Er WordPress svært?


Nej, ikke umiddelbart. Det kræver ikke erfaring inden for kodning eller programmering, og du vil opdage, mens du leger med WordPress, at brugergrænsefladen er meget brugervenlig og nem at forstå. Du kan nemt 'trække og slippe' elementer ind fra venstre menuen.


Hvem bruger WordPress?


Alle typer virksomheder, store som små, bruger WordPress. Selvstændige og iværksættere, kunstnere og malere, håndværkere og elektrikere, eller enhver med et budskab kan bruge WordPress. Det er den fordel med WordPress, at det kan tilpasses efter alle behov.

Vi er dit WordPress bureau


Vi arbejder ofte i WordPress, og mange af vores kunder foretrækker at få bygget en hjemmeside i WordPress, da det efterfølgende også gør det nemt for dem at tilpasse tekster og billeder, skifte farver, lave nye indlæg samt ændre i eksisterende sider og undersider.


WordPress har gode funktioner og er et godt fundament at starte din hjemmesiderejse på, men vi forstår også udmærket frustrationerne i forbindelse med dette, og din tid er ofte brugt bedre et andet sted end at sidde og være frustreret over, hvad der er op og ned.


Kontakt os og få et tilbud


Benyt vores tilbudsformular eller kontakt os direkte enten via e-mail eller telefonnummer. Jo flere oplysninger du giver os, desto bedre kan vi skræddersy et tilbud til dig, der passer til dine behov.