Onemedia

Mailchimp


Hvis du skal begynde med e-mail marketing, er Mailchimp et godt redskab at bruge. I samarbejde med os hos Onemedia kan vi hjælpe dig med professionel vejledning og opsætning, uanset om du er i begynderfasen eller har brug for løbende hjælp. Lad os tage en snak.


Hvad er Mailchimp?


Mailchimp er en af verdens mest benyttede platforme inden for e-mail marketing, som giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at designe og sende nyhedsbreve i form af e-mails, enten til kampagner, tilbud eller lancering af nye produkter, for eksempel til webshops og butiksejere. Mailchimp egner sig til alle erhverv.


Mailchimps brugervenlige platform tilbyder en række forskellige værktøjer og funktioner, herunder skabeloner, segmentering af målgrupper, automatisering af e-mails, analyse og meget mere.


Med Mailchimp kan virksomheder opbygge og vedligeholde stærke relationer med nuværende og potentielle kunder gennem e-mailkommunikation.

Mailchimp

Hvorfor skal du vælge Mailchimp til e-mail marketing?

Mailchimp er et godt sted at starte og især hvis du gerne vil i gang med e-mail marketing. Mailchimps platform tilbyder forskellige prisniveauer og har endda en gratis plan, så du kan komme godt i gang. Her har du mulighed for at håndtere op til 2.000 kontakter og sende op til 12.000 e-mails om måneden.


Samtidig med at du kan komme i gang gratis, kræver det ikke særlig meget erfaring at benytte deres platform. Mailchimps platform er nem at navigere rundt i og har masser af vejledninger og support tilgængelig.


Fordele hos Mailchimp


Udover gratis oprettelse og nem brugergrænseflade tilbyder Mailchimp en række forskellige skabeloner og funktioner, så du kan personliggøre dine e-mails til for eksempel nyhedsbreve. Du kan samtidig forbedre dine e-mailkampagner inden for segmentering, automatisering og rapportering.


Det kan være en fordel at benytte Mailchimps muligheder inden for integrationer, hvis du skal opsætte den til din webshop. Mailchimp tilbyder integrationer til blandt andet Shopify, WordPress og WooCommerce, som alle tre er webshopløsninger. Det gør det nemt at bruge Mailchimp til at sende e-mail baseret på data fra dine platforme.


Sidst, men ikke mindst, er Mailchimp fantastisk, hvis du vil vækste dine e-mailkampagner og nyhedsbreve, samtidig med at din virksomhed vokser. Du har mulighed for at opgradere din plan for at få adgang til flere nødvendige funktioner, efterhånden som din virksomhed udvider.


Gode hovedpunkter


  • God kundesupport: Mailchimp tilbyder kundesupport enten via telefonopkald, e-mail eller chat. Mailchimps supportere taler engelsk, spansk, fransk, portugisisk, tysk og italiensk.


  • Stort fællesskab: Brugere af Mailchimp tilbyder hjælp og support, for eksempel Facebook-grupper eller Reddit. Her er Mailchimps brugere gode til at hjælpe hinanden.


  • Sikkerhed: Mailchimp er sikkert at bruge. Mailchimp tager sikkerheden alvorligt og tilbyder en række funktioner til at benytte dine data. Du kan læse mere om det ved at klikke her.


Kom i gang med Mailchimp


Vil du i gang med Mailchimp eller har brug for dansk support, kan du uforpligtigt kontakte os. Vi hjælper dig godt i gang og har mulighed for at hjælpe dig enten delvist eller fuldt ud med din e-mail marketing.

Mailchimp til e-mail marketing


De fleste starter med Mailchimp, da det passer til små og mellemstore virksomhedsejere, som gerne vil bevæge sig ud i e-mail marketing. Mailchimps brugervenlige platform gør det nemt at personalisere, designe og tilpasse sine nyhedsbreve til virksomhedens identitet, hvor du nemt kan indsætte logo, bestemte farver og links til produkter.


I Mailchimps brugergrænseflade har du mulighed for at benytte platformens eksisterende skabeloner eller opbygge din egen fra bunden. Det kan være en god idé at eksperimentere med et par skabeloner i starten, indtil du har lært brugergrænsefladen at kende. Derefter kan du begynde at skabe dine egne skabeloner.


Derudover er Mailchimps gratis plan ideel for virksomheder, der ønsker at begynde og undersøge, hvad e-mail marketing kan tilbyde. Mailchimp tilbyder også en skalerbar prisstruktur, som du kan tilpasse, efterhånden som din virksomhed vokser og har behov for flere funktioner, såsom avanceret segmentering eller flere brugere.


Hvis du stiller større krav til dine e-mailkampagner og nyhedsbreve, kan det være en god idé at kigge mod alternativer som Klaviyo, der tilbyder flere avancerede funktioner, som giver bedre indsigt i kunder, automatisering og segmentering.


Få hjælp til Mailchimp


Hvis du gerne vil arbejde mere med e-mail marketing, kan du med fordel starte med Mailchimp, og vi hjælper dig gerne i gang.


Det er gratis at oprette en Mailchimp-konto, og det kræver som udgangspunkt ikke nogen særlig stor kendskab til programmering eller andre tekniske færdigheder. Men det kan være en god idé at starte i den rigtige rækkefølge, og det vil vi gerne hjælpe dig med.


Har du brug for professionel hjælp, kan du kontakte os direkte på (+45) 22 23 87 30, skrive en e-mail til kontakt@onemedia.dk eller benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.