onemedia

Persondataansvarlig


Ractic Group

Vestervold 21, 2. th.,

DK-8900 Randers C

CVR: 42207039



Hvilken salgs persondata indsamles


I forbindelse med at du benytter vores website til at kontakte os, indsamles følgende persondata:

  • Dit for- og efternavn
  • Din e-mail adresse
  • Dit telefonnummer
  • Din virksomhed


Vi indsamler ikke persondata, der ikke er relevante og nødvendige for at kunne yde vores service.



Hvornår der registreres persondata


Vi registrerer persondata, når du:

  • Sender en e-mail til oplyste e-mail adresser på www.onemedia.dk;
  • Bruger kontaktformularen på www.onemedia.dk;
  • Foretager en bestilling fysisk eller via telefonisk henvendelse.



Hvordan behandles persondata


Dine persondata behandles i forbindelse med:

  • Udførelse af en eller flere af vores tjeneste(r);
  • Henvendelse via vores kontaktformular;

  • Kommunikation med dig.



Varigheden på opbevaringen af persondata


Dine persondata opbevares i vores system og slettes umiddelbart efter endt transaktion, med mindre andet er angivet. Du giver samtykke til, at vi må behandle dine persondata og kontakte dig på indtastede oplysninger, hvis du benytter dig af vores tjenester. Efter endt handel over fysisk- eller telefonisk-booking slettes dine persondata efter samme princip, med mindre andet er angivet. 



Hvem har adgang til dine registererede persondata?


Følgende personer og virksomheder har adgang til de indsamlede oplysninger:


Ractic Group

Vestervold 21, 2. th.,

DK-8900 Randers C

CVR: 42207039



Hvordan får du adgang til dine persondata?


Der kan til enhver tid opnå adgang til dine persondata gennem kontakt til Ractic Group via henvendelse pr. e-mail. Kontakt os direkte på info@onemedia.dk, hvorefter vi kan fortælle hvilke af dine persondata, vi opbevarer.



Videregiver Ractic Group dine persondata?


Ractic Group videregiver ikke dine persondata til tredjepart i kommercielt anliggende.



Det juridiske grundlag og dine rettigheder


Ractic Group indsamler og opbevarer persondata på baggrund af samtykke afgivet i forbindelse med kontakt til os via vores kontaktformular eller via oplyste e-mail adresser. Vi bruger dine persondata til at identificere dig som kunde, din køb og betalinger. Vi giver dig komplet gennemsigtighed i, hvilke persondata vi gemmer, og hvordan vi opbevarer dem.


Vi gør opmærksom på, at du har følgende rettigheder:

  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og få dine oplysninger slettet;
  • Du har altid ret til at få rettet dine oplysninger til det korrekte;
  • Du har ret til at få udleveret alle data, som vi opbevarer på dig;
  • Du har til enhver tid ret til at få slettet eller begrænset dine personoplysninger;
  • Du har altid ret til at klage til Datatilsynet;
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod måden, hvorpå vi anvender og behandler data;
  • Du har ret til at tilbagekalde tilladelsen til fremvisning af dine billeder.


Ønsker du at påkalde dig nogle af disse rettigheder, skal du henvende dig skrifligt til:


Ractic Group

Vestervold 21, 2. th.,

DK-8900 Randers C

CVR: 42207039