Onemedia

Din hjemmeside fungerer som din virksomheds entre

Din hjemmeside er dit førstehåndsindtryk af din virksomhed og kan derfor være afgørende for, om potentielle kunder både husker og genkender din identitet, dit koncept og og dine produkter. Den skal samtidig udstråle det fundament, som din virksomhed bygger på.


Vi er dygtige til at skabe hjemmesider og fremhæve de farver, idéer og værdier, som din virksomhed, kampagne eller koncept bygger på. Vi forstår vigtigheden af at skabe en nem og overskuelig platform, som både du, dine kunder, kolleger og partnere kan navigere rundt i.

Vi har heldigvis gjort det nemt for dig også at udtrykke dig

Der er nogle enkelte elementer og grundlæggende oplysninger, som vi har behov for at få, for at sikre, at vi lykkes med det bedst mulige resultat. Derfor har vi etableret en opgavebeskrivelse, der ved hjælp af et par spørgsmål giver os det bedste overblik over dine tanker.


Via vores opgavebeskrivelse kan vi skabe de mest hensigtsmæssige rammer for netop dine ønsker, og det er gjort overskueligt. Vi arbejder nemlig ud fra, at du som virksomhedsejer eller kampagneansvarlig skal koncentrere dig om det, du er god til - så klarer vi resten.