Onemedia

Sælg dine produkter - også uden for åbningstiden

Digitaliseringen har aldrig udviklet sig så hurtigt, som den gør nu, og med en stigning af onlineshopping søger flere virksomheder alternative metoder frem for den fysiske butik, og der kommer webshops ind i billedet – en platform, hvor produkter sælges online.


Om det omhandler fysiske varer eller digitale ydelser, kan stort set alle produkter sælges online, og med mobile betalinger som Apple Pay og almindelige kortbetalinger gør du det nemt og bekvemt for dine kunder at handle online - også uden for din butiks åbningstider.

Det samme udtryk fra den fysiske forretning til online

Vi har stor forståelse for, at hvis du driver en fysisk forretning, skal dine kerneværdier, produkter og koncept have den samme røde tråd gennem hele processen og udstråle den passion og ånd, som dine kunder elsker, så det kan genkendes på webshoppen.


Vi arbejder med digitale værktøjer, der gør, at du som indehaver nemt har mulighed for at tilføje nye billeder, produkter, tekster og priser til din webshop, og det kommer helt uden at have kendskab til kodning. Men vi rådgiver dig naturligvis gerne, hvis du har brug for hjælp.


Sæt dine produkter til salg online


Benyt vores formular til at fortælle os om dig, din forretning og dine idéer – og sæt gerne nogle ord på, hvad du kunne forestille dig, at du mangler eller har brug for hjælp til. Det giver os nemlig en bedre forståelse for dig og dine tanker, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.