Onemedia

Få synlighed, der hvor din målgruppe befinder sig

Online annoncer på sociale medier og platforme som Facebook, Instagram og Messenger kan være en strategisk og god måde at opnå synlighed blandt din målgruppe, da Metas ressourcecenter har værktøjer til at målrette bestemte karakterer som alder, køn og bopæl.


Hos Onemedia hjælper vi dig med at få indblik i dine annoncer, så du kan se, hvad pengene bliver brugt på - og sammen sætter vi et løft på, så du holder dig inden for det budget, som du ønsker. Dette sikrer, at du selv får indblik i annoncerne, og du har rådgivning med hele vejen.

Start din rejse hos os og opnå synlighed blandt din målgruppe

En ting er at sætte annoncer op på for eksempel Facebook og Instagram, men en anden ting er at sikre, at annoncerne er målrettet korrekt mod den målgruppe og det publikum, som din virksomhed eller kampagne gerne vil skabe synlighed hos.


Vi lægger stor vægt på, at hver sag er unik, og at vi sammen skræddersyr de annoncer, der både afspejler virksomhedens forretningskoncept og er målrettet mod den gruppe af mennesker, eksempelvis inden for en bestemt aldersgruppe eller bopæl.


Fortæl os mere om din virksomhed


Vi har gjort det nemt for dig at fortælle os om din virksomhed, målgruppe samt dine tanker og idéer. Via vores opgavebeskrivelse kan du enten udfylde den online eller ved udprintning, så vi kan få bedre indblik i dig og din forretning. Det giver god mening.