Onemedia

Et billede siger mere end 1.000 ord - og en video fortæller mere

At fange kundernes opmærksomhed kræver efterhånden mere end tekst, men med forståelse for vigtigheden af at skabe indtryk, opmærksomhed og samtidig kunne fastholde den, kan det være afgørende for at kunne integrere til den rette målgruppe.


Videoproduktion kan være en god brik i det samlede billede af markedsføringsstrategien, men bestemt også som et selvstændigt værktøj til at fremstå personlig og kunne se kunderne i øjnene. Der er lavet en undersøgelse, der viser, at vi husker 80 % af det, vi ser.

Det behøves nødvendigvis ikke være en engangsforestilling

Udover at vi producerer videoer i alle størrelser og formater, tilbyder vi også et abonnementsbaseret videokoncept, hvor du som virksomhed ikke skal bekymre dig om at starte forfra hver gang. Vores fotografer, med forskellige kompetencer, tager sig af alt - planlægning og styring.


Mange stopper nemlig markedsføringsindsatsen efter en enkelt reklamevideo, men for at opnå synlige resultater kræves der vedligehold og en kontinuerlig indsats. Det gør også, at du konstant gør dine kunder opmærksomme på, at du er til stede online.


Lad os fortælle en historie


Benyt vores opgavebeskrivelsesskema til at fortælle os mere om dine tanker og idéer, din virksomhed og den historie, som du gerne vil fortælle dine kunder. Vi har nemlig den overbevisning, at du er den bedste til at fortælle om din virksomhed - så formidler vi det online.