Onemedia

Få sat prikken over i’et og skab synlighed for din virksomhed

Tryksager kan være med til at skabe en helhed til din virksomhed, om du driver en fysisk forretning, skal til messe eller ønsker at sælge beklædning, udstyr eller andet tilbehør - så kan vi hjælpe, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne.


Vi har et tæt samarbejde med gode og dygtige leverandører i Danmark, og vi kan tilbyde tryksager inden for beklædning, point of sale samt kontor- og reklameartikler. Vi er altid klar på en udfordring, hvis du vil sætte nye højder for din virksomhed, messe eller forretning.

Sæt tryk på dit eget tryk, og bliv genkendt i mængden af andre

Tryksager har stadig en stor betydning for genkendelse, når virksomheder og forretninger gerne vil sætte deres fodspor og skabe genkendelse blandt nye og eksisterende kunder. Det kan være en hjælpende hånd til at påvirke omsætningen eller synligheden.


Vi koncentrerer os om at opnå den helt rigtige synlighed for din virksomhed, og sammen med os kan du både søge om hjælp og rådgivning samt få gode råd, der sikrer, at din virksomhed eller forretning tilpasser sig, så den bliver genkendt i mængden.


Fortæl os mere


Ved du allerede, hvilke produkter du gerne vil have, eller har du brug for hjælp til at finde de rette? Benyt vores formular til at fortælle os mere om dine tanker og idéer – så finder vi den rette løsning for dig, og vi hjælper også gerne med udførelsen af det grafiske design.