Onemedia

Bookingsystem

 

Effektivt bookingsystem som er tilpasset efter din branche

Er du indehaver af en frisør, massørklinik eller er du restaurantejer, og kan du nikke genkendende til, at din mobiltelefon konstant ringer i tide og utide, burde du overveje et bookingsystem, der giver dine kunder mulighed for selv at booke tid, så du kan fokusere på din forretning.


Vi har udviklet et smart bookingsystem, som ikke kun hjælper til og gør byrderne lettere ved automatisk at opdatere din kalender, men også formindsker risikoen for, at kunder udebliver, ved automatisk at sende påmindelser og bekræftelser til kunden.


Det er også mere bekvemt for dine kunder, da de kan vælge tider uden for faste intervaller eller åbningstider. På langt sigt vil bookingsystemet give dig indsigt i kundeadfærd, hvilket gør det muligt at tilpasse åbningstider, bemanding og priser efter efterspørgsel.


Vi har skabt og udviklet et bookingsystem, som passer til en bred vifte af brancher og forretninger, og med opsætningen af et bookingsystem har du mulighed for at konvertere bookinger til din forretning. Vi hjælper dig naturligvis både med opsætning og løbende support.

Booking system

Find ud af mere, og få et tilpasset bookingløsning

Det er vigtige punkter for os, at både dine behov og krav til et bookingsystem opfyldes, og de to vigtigste brugere er dig og dine kunder. Derfor var det vigtigt for os at skabe et bookingsystem, som er brugervenligt og overskueligt at betjene samt har nok funktioner.


Vi har som standardfunktioner både direkte online booking og direkte betaling i bookingsystemet, og vi har som udgangspunkt mulighed for at integrere det med de fleste hostingudbydere. Skulle du være i tvivl, så kontakt os - så kigger vi gerne på, om vi kan hjælpe.


En bred vifte af brancher


Vi har sørget for at tilpasse vores bookingsystem til en lang forskellige forretninger og brancher, og det er netop en af styrkerne ved vores bookingsystem. Skulle din branche ikke være vist i vores oversigt, kan du kontakte os, og så kan vi få en dialog omkring dine muligheder.


Benyt dig af nedenstående knap, hvor du kan beskrive din opgave for os, fortælle om din branche og samtidig dele informationer om din forretning. Det gør det nemmere for os at få det helt rigtige indtryk og indblik i din virksomhed, så vi ved, at vi matcher hinanden.