Onemedia

Google My Business


Det kan være en god idé at oprette en gratis Google My Business-konto til din virksomhed eller forretning, især hvis du ønsker at opnå mere synlighed på internettet og din virksomheds online aktivitet. Med funktioner såsom din virksomheds åbningstider, telefonnummer, adresse og produkter, kan en Google My Business-konto faktisk bidrage til at generere mere organisk trafik til din hjemmeside og på længere sigt sikre, at potentielle kunder vælger dig frem for dine konkurrenter.


Hvad er Google My Business?


Google My Business er et gratis onlineværktøj fra Google, der hjælper virksomhedsejere med at administrere deres forretninger online. Det sikrer blandt andet, at din virksomhed vises i Google-søgninger og på Google Maps. Du kan også tilføje billeder, videoer og relevante produkter til din virksomhedsprofil.


Det er en åbenlys fordel ved at oprette en Google My Business-konto, da Google er verdens mest populære søgemaskine. Ved at gøre dette kan du give dine kunder vejvisning, mulighed for at ringe direkte fra Google og chatte med dem - hvilket gør det bekvemt for dine kunder.


Selvom navnet måske antyder, at folk skal søge efter din forretning på Google, er det både delvist rigtigt og forkert. Der er faktisk en chance for, at potentielle kunder støder på din virksomhed, når de søger efter relevante søgeord inden for din branche eller produkter, hvilket kan føre dem til din Google My Business-konto. Derfor kan det være en fornuftig investering at holde den opdateret.


For udover at du kan tilføje åbningstider til din virksomhed, dit telefonnummer og e-mail adresse, er Google My Business en fantastisk indgangsvinkel til at kommunikere med dine kunder.


Google valgte i november 2021 at skifte navn fra Google My Business til Google Business Profil, men har samme fordele og funktioner.


Kom i gang med Google My Business og virksomhedsprofil


I samarbejde med os opsætter vi en professionel og fuldført Google My Business-konto til dig og din virksomhed. Vi tilføjer blandt andet en profilbeskrivelse, produktbilleder samt praktiske oplysninger såsom som din e-mail adresse og telefonnummer, og meget mere.


Lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Google My Business

Hvad er en virksomhedsprofil, og hvad er fordelene ved det?

Oprettelse af en virksomhedsprofil på Google My Business (nu kendt som Google Business Profile) er en gratis tjeneste fra Google, der giver virksomheder mulighed for at blive vist i Googles søgninger.


Ved oprettelse af en profil skal du angive oplysninger om din virksomhed, såsom:


 • Navn: Dit officielle navn på din virksomhed.
 • Adresse: Den fysiske adresse, hvor kunder kan besøge dig.
 • Telefonnummer: Et telefonnummer, hvor kunder kan ringe.
 • Webadresse: Din virksomheds hjemmeside.
 • Åbningstider: Hvornår at din virksomhed har åben.
 • Branche: Den branchetype som din virksomhed har.
 • Produkter og tjenester: De produkter og tjenester, du yder.


Det kan være en god idé at tilføje billeder og videoer af din virksomhed, såsom kontorer, reception og mødelokaler, da det giver et godt første indtryk af din virksomhed. Jo mere du tilføjer til din Google My Business-konto, desto bedre.


I højre sektion af Googles søgeresultater vises din virksomhed, og hvis du har aktiveret beskedfunktionen, har du mulighed for at kommunikere direkte med dine kunder. Udover dette kan du besvare anmeldelser og dele opslag om kommende arrangementer eller tilbud.


Henviser du dine kunder til at skrive en anmeldelse af din virksomhed på din Google My Business-konto, hjælper det med din søgemaskineoptimering.


Fordele ved Google My Business


At have en virksomhedsprofil på Google My Business har en række fordele, herunder:


 • Øget synlighed: Din virksomhedsprofil vises i Googles søgeresultater og på Google Maps, når brugere søger efter din branchetype, ser på dine konkurrenter eller søger efter produkter.


 • Flere kunder: En Google My Business-konto kan hjælpe dig med at tiltrække flere kunder, da det går hånd i hånd med Googles tjenester for at opnå maksimal synlighed, søgemaskineoptimering og organisk trafik.


 • Inddragelse i kunder: Du kan interagere direkte med dine kunder ved at besvare anmeldelser, svare på spørgsmål og dele opslag samt begivenheder. Det er nemt og bekvemt for kunderne.


 • Gratis og nem at bruge: Det er gratis at oprette en Google My Business-konto, og det tager kun få minutter at komme i gang. Det kræver som ingen større tekniske færdigheder.


Hvis du ikke allerede har en Google My Business-konto, kan det være en fordel at kontakte os - så hjælper vi dig gerne i gang. Vi har også mulighed for at oprette den og opsætte alle de vigtige punkter for dig.

Få hjælp til Google My Business


Vi anbefaler, at du opdaterer din Google My Business virksomhedsprofil, hvor det er relevant. Dette omfatter nye produkter, begivenheder eller ændringer i åbningstider i forbindelse med helligdage, så dine kunder er informeret, hvordan de kan kontakte dig.


Hvis du gerne vil prøve at oprette en Google My Business-konto selv, kan du med fordel klikke her - så kommer du direkte til Googles brugeroverflade, hvor du kan oprette en virksomhedsprofil. Følg vores ovenstående guide til, hvordan du opretter en konto nemt og gratis.


Kontakt os


Hvis du føler, at du sidder fast i processen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at oprette en Google My Business virksomhedsprofil. Vi har også mulighed for at optimere din profil, så du opnår maksimal synlighed.