onemedia

Signe Miranda


Signe Miranda er sansemotorisk terapeut som brænder for børns adfærd, trivsel og kompetenceudvikling. Hun har siden 2012 arbejdet med børn og tilbyder i dag sansemotorisk behandlinger og kurser rettet mod pædagogisk personale og forældre.


Udfordring


Signe Mirandas tidligere website var både ustabil og havde et umoderne udtryk, der ikke var forbundet med forretningens koncept. Det gjorde, at der var forvirring mellem det digitale udtryk og det koncept, som hun ønskede at skabe til sine kunder.


Det var en udfordring, at hjemmesidens trafik ikke blev konverteret til kunder – konsekvensen var spildte markedsføringsressourcer.


Løsning


Løsningen for Signe Miranda lå i at rydde op i den tidligere og meget forældet Wordpress, hvor plugins og opdateringer ikke var blevet optimeret i årevis. Her forenede vi det nye digitale udtryk og branding-identiteten, som vi udviklede med udgangspunkt i grønne farver, der udstråler styrke, beskyttelse og balance.


Sammen med vores grafiske afdeling udviklede vi et logo, der både fungerer for sig selv og i samspil med websitets udtryk.


Gennem hele forløbet har performance og tilgængelighed været en prioritet på alle sites, og at der blev lavet værktøjer, som skaber målbar trafik og aktivitet gennem blandt andet optimeret og fokuseret søgeoptimering.


Rent funktionelt er der skabt overblik og tilgængelighed på tværs af alle undersider og sociale medier, der giver en nem og overskuelig navigation. Der er skabt en rød tråd mellem den branche, som Signe Miranda fordyber sig i og et udtryk, der udstråler sansemotorikkens temaer.